Sök

Underhållsgaranti

Har du redan fjärrvärme hemma? Grattis! Du har valt en trygg och bekväm värmekälla som är skonsam mot både plånboken och miljön.

Och du är inte ensam - drygt hälften av svenskarna har gjort samma val, och varje dag ansluter sig fler och fler hushåll runtom i Sverige till framtidens värmekälla.

Håll utrustningen i trim

Vill du försäkra dig om att din fjärrvärmeutrustning alltid är i topptrim? Då kan du teckna ett avtal om underhållsgaranti hos oss.

Vi tar hand om underhållet av din fjärrvärmecentral och ser till att allt från värmeväxlare till säkerhetsventiler är i toppskick genom ett besök vart tredje år.

Försäkra dig mot otur

Om oturen är framme och det uppstår ett större fel på din utrustning byter vi ut de trasiga delarna eller hela systemet om så krävs. Det ingår även en försäkring som ger självriskeliminering upp till 5000 kr.

Du kan nå oss dygnet runt på vår telefon- och jourservice.

Allt detta för 105 kr/månad* från 2015-01-01!

Vill du teckna ett underhållsavtal för din fjärrvärmecentral? Kontakta vår kundtjänst. Eller fyll i anmälan och skicka till oss.

*För anläggningar äldre än sju år tillkommer en startavgift på 1 000 kr samt kostnad för eventuella reservdelar inför avtalets början.