Sök

Vi flyttar kundtjänsten till Falu återvinning

Nu är dags att samla kundtjänsten på ett och samma ställe. Med start den 9 mars besöker du Falu Energi & Vattens kundtjänst vid Falu återvinning på Ingarvet.

– Varje år har vi cirka 100 000 personer som besöker återvinningscentralen på Ingarvet och området som vi kallar för Falu återvinning. Det är en naturlig mötesplats som många Falubor åker till för att återvinna, så det känns helt rätt att även flytta dit vår kundtjänst, säger Per Dahlberg, vd.

Öppet till 16.00
I samband med flytten kommer även kundtjänstens öppettider utökas. Från och med den 9 mars är öppettiderna måndag till fredag från klockan 08.00 till 16.00.
– Under våra öppettider är det möjligt att nå oss på flera olika sätt. Förutom ett fysiskt besök på Falu återvinning, går det även att nå oss via fev.se, telefon, e-post och Facebook. Vi jobbar hela tiden för att komma närmare våra kunder och nu hoppas vi att även vårt nya kontor ska förenkla kontakten med oss, berättar Caroline Persson, kundtjänstmedarbetare.

Karta hjälper dig hitta
Om du inte har besökt Falu återvinning tidigare kan du skriva in Skyfallsvägen 20 (Falun) på valfri karttjänst så kommer du att bli guidad till återvinningscentralen.

Hitta till Falu återvinning med Eniros karttjänst

Om du vill kontakta vår kundtjänst redan nu kan du använda:

Kontaktformulär på fev.se

eller varför för inte ställa din fråga på Facebook:

Kundtjänst på Facebook