Sök

Telias fulla utbud äntligen i Falu Stadsnät

Många Falu Stadsnät-kunder vill kunna välja Telia som helhetsleverantör av internet, tv och telefoni. Efter sommaren blir det möjligt.

– Det är jättekul att vi har ett attraktivt stadsnät där de stora tjänsteleverantörerna vill vara med och leverera högkvalitativa digitala tjänster till Faluborna. De som tidigare haft Telia via ADSL och kopparnätet kan nu fortsätta sin relation och gå över till framtidssäker fiber med högre hastigheter och ett bredare utbud av tjänster, säger Tommy Åberg, produktansvarig för Falu Stadsnät.

Helhetslösning
– Jag är övertygad om att det tilltalar många kunder när man enkelt kan samla alla sina tjänster hos en och samma leverantör och samtidigt få ett brett utbud. Nu kan vi äntligen erbjuda alla kunder i Falu Stadsnät en helhetslösning med både en snabb och framtidssäker uppkoppling kombinerat med en flexibel tv-tjänst vilket känns riktigt bra, säger Philip Wagrowski, ansvarig för Telias tv- och bredbandstjänster.

Lätt att byta och uppgradera
I Falu Stadsnät har du möjlighet till korta bindningstider vilket gör att byte av tjänsteleverantör eller hastighet är enkelt. På fev.se/stadsnät kan du se hela utbudet av tjänster. Vill du göra en ändring, kontakta din nuvarande eller nya tjänsteleverantör.