Sök

Snart en ny webbplats

När du besöker vår webbplats den 3 september har vi troligen förnyat oss. Under dagen lanserar vi nämligen nya fev.se. Den nya webbplatsen innehåller uppdaterad information och har ett mer modernt gränssnitt.

ny webb 2019

Om du har besökt fev.se tidigare kommer du troligtvis känna igen vissa delar, som vårt utbud av olika produkter och tjänster. De stora nyheterna är webbplatsens användargränssnitt och menyn som tar dig vidare in på sidorna.

– Vårt mål är att göra fev.se ännu mer tillgänglig och användarvänlig. Webbplatsen ska till exempel fungera lika bra oavsett om du besöker den från en dator, mobiltelefon eller läsplatta, säger Katarina Widén, kommunikatör.

Temasida för företag

Redan på startsidan har vi valt att lyfta öppettiderna för våra återvinningscentraler och sökfunktionen för sophämtning. Något som våra besökare använder flitigt.

– Vi har även valt att gör en ”temasida” för företag. Där samlar vi information och tjänster som riktar sig till företag, berättar Katarina Widén.

Webbplatsen kommer att vara under ständigt utveckling och vi hoppas kunna erbjuda dig som besökare många nya funktioner framöver.

Den 3 september 

Vi ber om överseende om allt inte fungerar perfekt under tiden som vi byter till den nya webbplatsen. Om du stöter på problem, testa igen efter en stund.

Frågor

Har frågor eller synpunkter på nya webbplatsen är du varmt välkommen att kontakta oss.