Sök

Mer från fler med Falu Stadsnät

Falu Stadsnät växer så det knakar, i takt med att vi bygger ut och får nya kunder så har efterfrågan på fler tjänsteleverantörer och högre hastigheter ökat.

Tjänsterna i stadsnätet levereras i ett så kallat öppet nät, vilket betyder att vi har flera leverantörer att välja mellan. Ett öppet nät gör att tjänsteleverantörerna konkurrerar med varandra om kunderna vilket ger dig bättre priser och kortare bindningstider. Nu ser vi till att det blir fler tjänsteleverantörer, ett bredare tjänsteutbud och högre hastigheter.

– Under 2016 har vi jobbat stenhårt på att utöka utbudet och få in nya tjänsteleverantörer. Arbetet har gett resultat och under 2017 kommer det in flera stora aktörer. Det gör Falu Stadsnät till en ännu mer komplett tjänsteplattform, säger Tommy Åberg, produktansvarig för stadsnät.

Under februari har vi lanserat Bredbandsbolaget och Ownit. Två stora aktörer med ett brett utbud av högsta klass. I samband med lanseringen så passar vi också på att öka hastigheterna i nätet. Men vi slutar inte där utan håll ögonen öppna för under våren kommer det ännu mer, från fler!

Välkommen in och ta del av tjänsteutbudet på Falu Stadsnät!

Alla tjänsteleverantörer hittar du under Beställ tjänst på fev.se/stadsnät