Sök

Fri start på Lilla Runnskrinnet

I helgen är det dags för barnens eget skridskolopp Lilla Runnskrinnet under Runn Winter Week. Som stolt samarbetspartner till loppet hoppas vi att alla barn och föräldrar sluter upp för en härlig dag på isen.

Sedan flera år tillbaka har Falu Energi & Vatten stöttat Runn-is arbete med att ploga och utveckla en av kommunens öppna aktivitetsarenor. Lilla Runnskrinnet bjuder in våra unga samhällsmedborgare till en spännande dag på isen och vi vill naturligtvis att så många som möjligt kan delta. Genom ett samarbete med Dala Active Skaters, Runn Winter Week och Runn-Is kan vi erbjuda gratis startavgift till loppet.

Start och mål vid Hälsinggårdsbryggorna
Loppet går av stapeln söndagen den 24 februari från Hälsinggårdsbryggorna i Falun. Anmälan sker en timme före start, 12.00, vid loppets start- och målområde. Klockan 13.00 går starten. Efter målgång får alla deltagande barn en fin medalj, varmkorv med bröd och saft.

För alla barn som vill testa att åka loppet med hastighetsskridskor finns möjligheten att låna dessa gratis av arrangören Dala Active Skaters. Minsta storlek är 32.

Aktiviteter under Runn Winter Week
Mer information om aktiviteter som sker under Runn Winter Week och Lilla Runnskrinnet hittar du på deras webbsida. Klicka dig vidare på länken nedan:

Program Runn Winter Week 2019