Sök

Falu Energi & Vatten goes street

Välkomna till årets familjedag, Granny goes street, lördagen den 1 september. Falu Energi & Vatten finns där med leksaksbyte, kundtjänsten och barnteatern "Sopakuten" med Putte.

Granny goes street 2018

Falu Energi & Vatten kommer att finnas med under festivalen Granny Goes Street i centrala Falun. Det blir leksaksbyte och barnteater. Passa också på att ställa frågor eller göra ett ärende hos vår kundtjänst som finns på plats. Vi bjuder på frukt och fika. Du hittar oss inne i foajèn till Kulturhuset Tio14. 

Leksaksbytet börjar kl 10.30 och slutar 15.00. Lokalen kommer att vara fylld med leksaker som faluborna skänkt till oss under sommaren. Bytet går till så att barnen kommer till oss med hela och rena leksaker som de vill byta bort, dock max 3 stycken. Barnen får gem av oss som valuta i utbyte mot leksakerna.  I "butiken" väljer barnen lika många leksaker som dom har gem. Vi ser helst att barnen i första hand går in i "butiken" själva.

Sopakuten är en liten "tokig" föreställning som handlar om sopgubben Putte och björnen Tage. Björnen och alla andra djur trivs inte i skogen längre, människorna har skräpat ner så mycket så att det börjar bli en fara för djuren. Sopakuten spelas 2 gånger under dagen, klockan 11.30 samt 13.00. Den spelas på våningen ovanför.

Välkomna till en kul och spännande dag.

Leksaksbytet är öppet 10.30-15.00
Kundtjänst finns på plats 10.30-15.00
Sopakuten, teaterföreställning: 11.30 och 13.00

Program till Granny goes street hittar du här.